Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Castelldefels Comedy Stars. Improshow especial Sant Jordi

Culturals, Teatre

  • Castelldefels Comedy Stars. Improshow especial Sant Jordi
  • Castelldefels Comedy Stars. Improshow especial Sant Jordi

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza

Inici: dissabte 27 d’abril 2024, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 27 d’abr.
20:00 h
Finalitzat
Preu: 15,10 € Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 60 minuts Idioma: Català/castellà Descripció: Impro Show és un espectacle d’humor,... Llegir més

Preu: 15,10 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 60 minuts

Idioma: Català/castellà


Descripció: Impro Show és un espectacle d’humor, original i interactiu. Els actors surten a escena sense guió, i el públic decideix què passarà. Un xou diferent i únic en cada funció!

La dinàmica de cada espectacle és molt senzilla: a l’inici de la funció se sol·licita al públic que escrigui una frase en una targeta. Aquests suggeriments extrets a l’atzar es convertiran en els improtítols, amb els quals els actors crearan damunt de l’escenari entre sis i set històries diferents de manera instantània. Aquest ritme desafia els improvisadors, els quals demostren els seus dots interpretatius i de creativitat a través de l’humor en forma de diàleg, gestos o cant.

Una experiència única amb la qual et proposem un estil fresc i innovador de fer teatre.

Tot comença al crit de: «3, 2, 1… IMPRO!»