Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Celestina, la tragicomedia

Teatre

  • Celestina, la tragicomedia
  • Celestina, la tragicomedia
  • Celestina, la tragicomedia
Exhaurides

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Can Massallera

Inici: diumenge 18 d’octubre 2020, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 18 d’oct.
19:00 h
Finalitzat
CELESTINA, La tragicomèdia Teatre, tragicomèdia Atalaya Teatro, considerada la companyia més important de teatre clàssic a escala estatal,... Llegir més

CELESTINA, La tragicomèdia

Teatre, tragicomèdia 

Atalaya Teatro, considerada la companyia més important de teatre clàssic a escala estatal, presenten Celestina, la tragicomèdia. 

Amb tot un llistat de premis a les seves mans (millor espectacle, millor actriu, millor director, i millor disseny de llums) i havent recorregut festivals de mig món, arriben un altre cop a Can Massallera. 

Calisto, un jove noble, està enamorat de Melibea, que no el correspon. Aconsellat pel seu criat Sempronio, Calisto acudeix a la fetillera i alcovata Celestina, que aconsegueix que la nena el correspongui. Calisto lliura a Celestina una cadena d'or. La vella, que s'havia compromès amb els criats a compartir la recompensa, es nega a repartir-la, aquests l'assassinen i després són excusats. La tragèdia està servida. L'humor, l'erotisme i els conflictes de classe conflueixen en aquest muntatge.

Companyia: Atalaya Teatro (Sevilla)

Intèrprets: Carmen Gallardo, Jerónimo Arenal, Lidia Mauduit, Manuel Asensio, María Sanz, Raúl Vera, Sílvia Garzón

Espectacle en castellà.

Durada : 105 minuts

PREUS:

Normal: 13 €, reduïda: 10, menors de 16 anys: 5 €


*** info Covid-19: El pati de butaques respecta el metre de distància entre seients. Us preguem que sigueu responsables, no us canvieu de lloc i no vingueu si presenteu cap símptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins la sala. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom, mail i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!