CHANO DOMÍNGUEZ I MARIOLA MEMBRIVES Festival NEC

Concerts, Culturals, Música

  • CHANO DOMÍNGUEZ I MARIOLA MEMBRIVES            Festival NEC

Ciutat: Calella

Lloc: Far de Calella

De divendres 16 d’agost 2024, 22:00 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
CHANO DOMÍNGUEZ I MARIOLA MEMBRIVESLa unió de Chano Domínguez i Mariola Membrives suposa la trobada natural entre dos artistes que... Llegir més

CHANO DOMÍNGUEZ I MARIOLA MEMBRIVES

La unió de Chano Domínguez i Mariola Membrives suposa la trobada natural entre dos artistes que comparteixen la inquietud de la recerca i la creació a partir de referents comuns com ara el flamenc, el jazz, el folklore i la cançó. El pianista gadità, resident ara a Nova York, és l’exponent internacional més reconegut, nominat en dues ocasions als Grammy llatins, en fer conviure el jazz i el flamenc de la manera més natural i orgànica.

Mariola Membrives, per la seva banda, s’ha erigit com una de les veus més reveladores dels darrers temps. Formada com a actriu i cantant es va donar a conèixer a l’escena musical amb la publicació del seu disc Llorona a duo amb el contrabaixista japonès Masa Kamaguchi. Ha despertat admiració i entusiasme per la participació als espectacles FreeBach de La Fura dels Baus i Federico García de Pep Tosar.

El duet es va estrenar en el marc de l’amfiteatre del Grec de Barcelona com a concert inaugural del Mas i Mas Festival. Entre el seu repertori conviuen peces de Thelonious Monk, Atahualpa Yupanqui, Marta Valdés, Victor Young i Violeta Parra.

21:00 a l’escenari Estrella abans i després del concert principal: Maria Keck & Jorge Quesada. Projecte de fusió flamenc-música del món basat en la interacció entre ball, piano i cant.