Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CINEMA FAMILIAR: TRASTO DE LA MANSIÓ AL CARRER

Cine

  • CINEMA FAMILIAR: TRASTO DE LA MANSIÓ AL CARRER
  • CINEMA FAMILIAR: TRASTO DE LA MANSIÓ AL CARRER

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: Rambla Francesc Macià, 57, 08358 Arenys de Munt.

Inici: diumenge 4 d’octubre 2020, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 4 d’oct.
18:00 h
Finalitzat
Trasto, de la mansió al carrer explica la història d’un gosset que viu envoltat de luxes. La seva propietària és una multimilionària... Llegir més

Trasto, de la mansió al carrer explica la història d’un gosset que viu envoltat de luxes. La seva propietària és una multimilionària excèntrica que li concedeix tots els capricis: des d’aliments gurmet a joguines o un matalàs inflable per a la piscina. Tant se l’estima que, en morir, li deixa tota la seva fortuna. Ara bé, en Trasto no podrà cobrar-la: el gos fugirà ràpidament per escapar de les urpes dels fills de la difunta, que volen utilitzar-lo per aconseguir l’herència. A partir d’ara, haurà d’arreglar-se-les tot sol al carrer, sense majordoms que l’ajudin ni les comoditats de què gaudia a la mansió.

Sort que en Trasto coneixerà un grapat de gossos bregats en la vida al carrer i, sobretot, la Zoe, una noia que vol ser cantant i que es convertirà en la principal protectora de l’animalet. Tots plegats faran front a perills i amenaces... Se’n sortiran?