Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Clara Peya

Concerts, Música

  • Clara Peya

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

Inici: divendres 4 de març 2022, 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 4 de març
20:30 h
Finalitzat
La pianista i compositora Clara Peya presenta nou treball, el seu onzè àlbum “Perifèria”. L’univers de l’artista s’inspira aquest cop... Llegir més

La pianista i compositora Clara Peya presenta nou treball, el seu onzè àlbum “Perifèria”. L’univers de l’artista s’inspira aquest cop en els espais de pas, en els límits entre un lloc i l’altre i en les persones que habiten els marges d’aquest sistema, les que han quedat fóra de joc mentre migraven i ara habiten una cel·la, o les que viuen en un cos que no és el “correcte. Un viatge a les fronteres també del so, a través d’un estil pop amb electrònica minimalista i amb una clara aposta pel so de piano de paret amb sordina com una opció estètica.


Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Culturade la Diputació de Barcelona.

Prevenció Covid-19

· Les portes s'obriran 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.

· Recordeu respectar les mesures Covid: guardeu distància de seguretat a les cues i les persones majors de 6 anys heu de portar obligatòriament la mascareta ben posada durant tot l'acte.

· Resta prohibit fumar, beure i menjar.

· El no compliment d'aquestes mesures pot comportar l'obligació d'abandonar el recinte.