Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CONCERT 20 ANYS DE VEUS DE LA TERRA

Música

  • CONCERT 20 ANYS DE VEUS DE LA TERRA

Ciutat: Reus

Lloc: Raval de Robuster, 34

De dissabte 1 d’octubre 2022, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 1 d’oct.
19:00 h
Finalitzat
La coral Veus de la Terra: qui som. Veus de la Terra va iniciar les activitats, a Reus, l’octubre de l’any 2002, per iniciativa de... Llegir més

La coral Veus de la Terra: qui som.

Veus de la Terra va iniciar les activitats, a Reus, l’octubre de l’any 2002, per iniciativa de persones vingudes d’altres països que volien sentir-se acompanyades, un punt de trobada per cantar, tot fent servir la tradició musical dels seus orígens.

Ara, amb més de quinze anys d’història, els objectius principals són promoure i difondre activitats musicals; organitzar activitats de formació musical i activitats d’intercanvi amb altres grups corals i musicals; i, sobretot, facilitar una xarxa de relacions personals que ens enriqueixen des de la diversitat.

El seu repertori està dirigit a la interpretació de músiques populars catalanes, folklòriques, espirituals, clàssiques i tradicionals de tot arreu, i demostra un marcat gust per les llengües minoritàries com el zulú, el croat o el quítxua. I també per la música de cantautors que, en conjunt, evoquen tots els nostres sentiments: amor a la nostra terra, a la diversitat, a la pau... i, sobretot, a la música.

La coral participa de forma habitual en trobades, intercanvis, festivals i concerts amb altres formacions corals, així com també en activitats que promouen el compromís i la solidaritat. Forma part de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC) i participa en tots els actes que aquesta organitza a la nostra demarcació (Camp de Tarragona).

Al llarg d’aquests anys, hem pogut rebre i establir relacions amb corals de La Fatarella, Barcelona, La Selva del Camp, Santa Eulàlia de Ronçana, Pamplona, Osona, Tarragona, Alcover, Amposta, Prades, Salou, L’Ampolla, l’Espluga de Francolí, Mallorca i moltes altres, com la que avui ens acompanya. N’és el director des de l’any 2005 l’Esteban Donadío.

Enguany amb molta Il.lusió celebrem el 20è aniversari.