Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

CONCERT 20 ANYS DE VEUS DE LA TERRA

Music

  • CONCERT 20 ANYS DE VEUS DE LA TERRA

City: Reus

Place: Raval de Robuster, 34

From Saturday 1 October 2022, 19:00 h to 20:30 h

See description of the event
Sat 1 Oct
19:00 h
Finished
La coral Veus de la Terra: qui som. Veus de la Terra va iniciar les activitats, a Reus, l’octubre de l’any 2002, per iniciativa de... Read more

La coral Veus de la Terra: qui som.

Veus de la Terra va iniciar les activitats, a Reus, l’octubre de l’any 2002, per iniciativa de persones vingudes d’altres països que volien sentir-se acompanyades, un punt de trobada per cantar, tot fent servir la tradició musical dels seus orígens.

Ara, amb més de quinze anys d’història, els objectius principals són promoure i difondre activitats musicals; organitzar activitats de formació musical i activitats d’intercanvi amb altres grups corals i musicals; i, sobretot, facilitar una xarxa de relacions personals que ens enriqueixen des de la diversitat.

El seu repertori està dirigit a la interpretació de músiques populars catalanes, folklòriques, espirituals, clàssiques i tradicionals de tot arreu, i demostra un marcat gust per les llengües minoritàries com el zulú, el croat o el quítxua. I també per la música de cantautors que, en conjunt, evoquen tots els nostres sentiments: amor a la nostra terra, a la diversitat, a la pau... i, sobretot, a la música.

La coral participa de forma habitual en trobades, intercanvis, festivals i concerts amb altres formacions corals, així com també en activitats que promouen el compromís i la solidaritat. Forma part de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC) i participa en tots els actes que aquesta organitza a la nostra demarcació (Camp de Tarragona).

Al llarg d’aquests anys, hem pogut rebre i establir relacions amb corals de La Fatarella, Barcelona, La Selva del Camp, Santa Eulàlia de Ronçana, Pamplona, Osona, Tarragona, Alcover, Amposta, Prades, Salou, L’Ampolla, l’Espluga de Francolí, Mallorca i moltes altres, com la que avui ens acompanya. N’és el director des de l’any 2005 l’Esteban Donadío.

Enguany amb molta Il.lusió celebrem el 20è aniversari.