Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ALBERTO LOZANO en CONCERT - Llançament nou Àlbum

Música

  • ALBERTO LOZANO en CONCERT - Llançament nou Àlbum
  • ALBERTO LOZANO en CONCERT - Llançament nou Àlbum

Ciutat: Cornellà de Llobregat

Lloc: - SALA PADRÓ - C/ Josep Torras i Bages 62, 08940, Cornellà De Llobregat (Barcelona)

De dissabte 13 de juliol 2024, 21:00 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 13 de jul.
21:00 h
Finalitzat
Concert ALBERTO LOZANO-- Llançament nou Àlbum: OUT THERE FOR YOU TO SEE --* Artistes convidats:  LAST HOPEAlberto Lozano ens presenta,... Llegir més

Concert ALBERTO LOZANO

-- Llançament nou Àlbum: OUT THERE FOR YOU TO SEE --


* Artistes convidats:  LAST HOPE


Alberto Lozano ens presenta, en el seu primer àlbum 'Out There for You to See', un tast del seu món compositiu. Un LP en anglès de dotze cançons que sonen com les seves reconegudes influències (Arctic Monkeys, The Beatles, Bob Dylan), i alhora, posseeixen una identitat pròpia en el seu determinat retorn a "l'analògic".

El seu univers musical s'allunya dels beats, els samples i la “tirania” de les noves tecnologies; vol tornar enrere fent un pas al davant, amb idees originals, produïdes en un estudi com els d'abans, amb instruments i interpretacions reals. I ho fa, tot això, immillorablement acompanyat per la seva banda. Una brillant conjunció de creativitat i qualitat dalt de l’escenari.El podeu escoltar a SPOTIFY:

https://open.spotify.com/intl-es/artist/0ajyr3ew3xmN8TKMR8XR6Z?si=H-AJ9rptTQ2e55332stlpA&nd=1&dlsi=076bca1e1c3a44c0