Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CONCERT: Anna Andreu

Culturals, Música

  • CONCERT: Anna Andreu

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Pati de la Biblioteca de Sant Quirze

De dijous 1 de juliol 2021, 20:30 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 1 de jul.
20:30 h
Finalitzat
Després de diversos discos (i anys) co-liderant el projecte Cálido Home, Anna Andreu, originària de Sant Quirze del Vallès, debuta... Llegir més

Després de diversos discos (i anys) co-liderant el projecte Cálido Home, Anna Andreu, originària de Sant Quirze del Vallès, debuta en solitari amb el seu disc ‘Els Mals Costums’ (Hidden Track Rècords 2020). Anna Andreu, que ha passat dos anys de silenci musical mentre atresorava noves idees, s'acompanya ara de Marina Arrufat a la bateria, arrodonint un projecte ja de per si mateix replet de la calidesa i la màgia habitual que desprenen totes dues artistes.

En aquesta nova etapa Anna Andreu ha triat el català com a llengua, encara que no ha estat un camí fàcil, ja que se sentia molt més exposada que quan solia cantar en anglès. Encara així, ha construït un total de vuit cançons amb unes lletres preciosistes que comporten un imaginari gens habitual en ella. A 'Els Mals Costums' trobem cançons que parteixen d'una sola paraula, unes altres que troben la inspiració en les persones que l'envolten i unes altres que parlen sobre ella mateixa, de tendres costums que no es perden i es repeteixen, encara que no sempre funcionen. No exagerem al que en Anna Andreu trobem pinzellades d'una Maria de la Mar Bonet delsegle XXI, però també una manera de contar històries més pròxima a la de Joan Miquel Oliver. No obstant això, segons expressa l'Anna, la seva major influència són totes aquelles cançons que escoltava quan era nena o aquests records que queden per sempre i que són el seu recurs d'inspiració més sòlid.

Jordi Matas (membre i productor de Ferran Palau i de El Petit de Cal Eril, entre altres) ha estat l'encarregat de produir 'Els Mals Costums', així com de reforçar i amplificar aquest format tan delicat i nu, buscant la senzillesa i la solidesa en els silencis i en les melodies. Un disc que se sent ja com arrelat, consistent i consolidat. 

El concert està organitzat per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès amb el suport del  Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona


Prevenció de la Covid-19:

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta serà obligatori.

- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil.