Concert. LAS MIGAS

Música

  • Concert. LAS  MIGAS
  • Concert. LAS  MIGAS
  • Concert. LAS  MIGAS

Ciutat: Montornès del Vallès

Lloc: Teatre municipal Margarida Xirgu

De dissabte 2 de desembre 2023, 20:00 h a 21:25 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Fa més de divuit anys que quatre dones conquereixen escenaris nacionals i internacionals, deixant clar per què s'han convertit en tot... Llegir més

Fa més de divuit anys que quatre dones conquereixen escenaris nacionals i internacionals, deixant clar per què s'han convertit en tot un referent del flamenc més femení, valent i alegre.

Amb un premi als Latin Grammy pel seu darrer disc Libres i un Premi de la Música Independent (MIN) al Millor Àlbum Flamenc, Las Migas són una de les bandes consolidades més màgiques i internacionals.

Després d'un intens World Tour per tot Europa, els Estats Units i Llatinoamèrica, Las Migas aterren a Montornès del Vallès per fer-nos gaudir amb Libres, el seu treball més lluminós, alegre i arriscat, on fan un homenatge a la força de la dona, a la natura, a la llibertat.


Durada aproximada: 85 minuts.

Edats recomanades: a partir de 12 anys.

Acomodació en butaques: entrades no numerades.


Fitxa artística:

Marta Robles, direcció, composició i guitarra

Carolina “La Chispa”, veu

Alicia Grillo, guitarra

Laura Pacios, violí 


SERVEI GRATUÏT D'ACOLLIDA

Per tal d'afavorir que mares, pares i tutors/es pogueu venir més còmodament al teatre, els espectacles dirigits a persones adultes com aquest compten amb un servei gratuït d'acollida i entreteniment per a infants majors de 3 anys durant l’espectacle, a càrrec del Departament d’Igualtat i el Moviment Esplai del Vallès.

Per sol•licitar-lo cal escriure un correu electrònic ([email protected]) o bé telefonant al 93 572 17 19 (de dilluns a divendres entre les 15 i les 20 h). Haureu d'indicar nom i cognoms de la persona adulta, telèfon mòbil de contacte, nom i nombre d'infants i edats (majors de 3 anys), i explicitar si tenen alguna necessitat especial que calgui tenir en compte.