Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concert del Cor Scherzo en suport a la Fundació la Muntanyeta

Concerts

  • Concert del Cor Scherzo en suport a la Fundació la Muntanyeta

Ciutat: Tarragona

Lloc: Sant Miquel del Pla (Reial Germandat de Jesús Natzarè) c/ Misser Sitges

De dissabte 27 de maig 2023, 19:30 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 27 de maig
19:30 h
Finalitzat
Concert del Cor Scherzo íntegrament a benefici de la Fundació la Muntanyeta.El Cor de Cambra Femení Scherzo és un conjunt vocal de... Llegir més

Concert del Cor Scherzo íntegrament a benefici de la Fundació la Muntanyeta.

El Cor de Cambra Femení Scherzo és un conjunt vocal de Vila-seca creat l’any 1989.


> Ha actuat arreu de Catalunya i a diverses ciutats de l’estat, participant en produccions amb orquestres com l’OBC o l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Banda Municipal de Barcelona, l’Orquestra Barroca Catalana i l’Orquestra Julià Carbonell.


> Ha obtingut diversos premis, com ara el 1r Premi i Medalla d’Or del II Concurs Internacional de Cant Coral Orlando di Lasso a Roma, o el 1r Premi i Medalla d’Or al III Concurs Internacional de Cant Coral “Europa i els seus cants”.


> Ha actuat sota la direcció d’Òscar Boada, Carles Josep Comalada, Josep Vila, Salvador Brotons o Victor Pablo Pérez, Jordi Casas Bayer i Elisenda Carrasco.

No us ho perdeu!