Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concert d'havaneres i música de taverna amb Son de l'Havana

Concerts

  • Concert d'havaneres i música de taverna amb Son de l'Havana
  • Concert d'havaneres i música de taverna amb Son de l'Havana
  • Concert d'havaneres i música de taverna amb Son de l'Havana

Ciutat: Capellades

Lloc: Auditori Font Cuitora

De dissabte 22 d’agost 2020, 19:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 22 d’ag.
19:00 h
Finalitzat
SON DE L’HAVANA Son de l’Havana és un quartet format per Josep Lluis Blázquez (tenor i veu), Llorenç Fernández (guitarra i veu, líder... Llegir més

SON DE L’HAVANA

Son de l’Havana és un quartet format per Josep Lluis Blázquez (tenor i veu), Llorenç Fernández (guitarra i veu, líder i cantant de l’orquestra la Chatta, ex cantant de la orquestra La maravella), Oriol Roca , (coros i contrabaixista de jazz, cobla i mediterrani), i José M. Olaya, (acordió d’ Ingrid Morral i Terra Blava i altres).

Músics amb molts anys d’experiència dins del món de la música en general i amants del gènere de l’havanera, han creat aquesta formació per fer havaneres, rumba, música catalana d’autor, balades, valsets mariners, son cubà, tango i bolero, etc… Un repertori variat i d’extraordinària qualitat ple de matisos nous, fusió en ritmes i harmonies.