Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concert LAS MIGAS

Música

  • Concert LAS MIGAS
  • Concert LAS MIGAS

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Escola Ciurana

De divendres 21 de maig 2021, 19:00 h a 22:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 21 de maig
19:00 h
Finalitzat
21:30 h
Finalitzat
Un quartet de dones que 15 anys després de la seva fundació, són ja un petit clàssic del flamenc més femení, valent i alegre. En el... Llegir més

Un quartet de dones que 15 anys després de la seva fundació, són ja un petit clàssic del flamenc més femení, valent i alegre. En el seu nou disc CUATRO, hi incorporen textures electròniques que es retroben amb les sonoritats flamenques dels seus inicis. De Catalunya, Andalusia i Extremadura, uneixen l’art de tots tres indrets creant sonoritats meravelloses, màgiques i obertes al món.


Nota:


Per accedir als espais cal portar mascareta i mantenir les distàncies de seguretat tant a l'interior com a l'exterior dels recintes, i seguir les indicacions de l'organització.

Cal arribar a l'espai 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle, la reserva d'entrada serà vàlida fins 15 minuts després de l'inici de l'espectacle , passa't aquest temps es podran posar a disposició del públic que s'hagi quedat sense localitat.

A causa de les restriccions actuals no està permès accedir al recinte amb begudes ni menjar, a excepció d'aigua i productes per a nadons, no està permès fumar.

Els espais tenen poca ombra, protegir-vos del sol.

L'espai del públic s'ha dividit en quatre zones (A, B, C i D) sent A i B, les zones més properes a l'escenari. Agrairíem que seieu a la zona en què heu adquirit l'entrada, no està permès fer un canvi de zona.