Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concert Le Même - 3 espais 3 sessions

Concerts

  • Concert Le Même - 3 espais 3 sessions

Ciutat: Espluga de Francolí, L'

Lloc: 11 h Plaça de la Vila / 12 h Plaça Montserrat Canals / 13 h Plaça de l'Església

De dissabte 17 d’abril 2021, 11:00 h a 13:30 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 17 d’abr.
11:00 h
Finalitzat
12:00 h
Finalitzat
13:00 h
Finalitzat
Le Même, en petit comité Le Même és la barreja de temes alegres, ballables, temes reposats per ser escoltats i temes del repertori... Llegir més

Le Même, en petit comité
Le Même és la barreja de temes alegres, ballables, temes reposats per ser escoltats i temes del repertori més desenfadat per les ànimes rebels. Le Même és improvisació i llibertat, però també és un somriure sincer, una mirada als ulls o una abraçada. 4 músics: saxo alt, saxo tenor, tuba i percussió.

Més informació sobre l'esdeveniment: 
Activitat que s’emmarca dins de la programació d'Espais Vius d'Art. És un espectacle gratuït, amb aforament limitat, serà necessari fer inscripció prèvia i complir amb les mesures de prevenció estipulades per l’organització i les de caràcter general.

Mesures i protocols COVID-19 per al públic assistent:

• Serà obligatori l’ús de mascareta durant el concert.

* A excepció dels menors de 6 anys i persones amb dificultats respiratòries, discapacitat o dependència, segons normativa actual. Caldrà mostrar el certificat mèdic.

• Cal mantenir i respectar la distància de seguretat en tot moment.

• Es recomana arribar a l’espectacle amb 15 minuts d’antelació, per facilitar l’aplicació de les gestions d’accés, aplicació de mesures i el correcte acomodament del públic.

• Cal que públic assistent s’apliqui gel hidroalcohòlic a l’entrada i a la sortida de l'espai. Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a disposició del públic.

• L’entrada i sortida de l'espai s’ha de fer de manera ordenada. Seguint en tot moment les indicacions de la senyalística de l’equipament, de l’organització i recomanacions.

• A l’entrada dels espectacles es prendrà la temperatura corporal a les persones assistents.

• Ocupeu exclusivament l'espai indicat. 

• Queda prohibit menjar o beure durant l'espectacle.

• L'espai no disposa de lavabos.

• No es podrà assistir als espectacles si es presenten símptomes compatibles amb la Covid-19 (febre, tos, diarrea, vòmits, nàusees, malestar general, etc.).

Accés i sortida de l'Església, inscripcions i controls:

• L’accés a l'espai es farà per un espai delimitat. Cal seguir i respectar les indicacions i la senyalística en tot moment. 

• L’accés al concert es farà sempre amb inscripció prèvia. Amb sistema d'assignació en l’acomodament. 

• Els controls d’accés es realitzaran digitalment: escaneig mitjançant codi QR o sistema similar. Excepcionalment es pot realitzar amb entrada física.

• S’indicarà el protocol d’entrada dels espectacles, que haurà de ser gradual i ordenat, mitjançant l’organització, les indicacions i senyals.

• S’ha d’ocupar exclusivament l'espai assignat. 

Mesures de l’equipament:

• L'spai estarà degudament senyalitzat i adequat amb material higiènic per a poder seguir i preservar les mesures de seguretat en tot moment.

• En tots els actes hi haurà un responsable que vetllarà perquè les mesures se segueixin, essent revisades abans del concert.

• L’equipament comptarà amb espais inhàbils per preservar la distància de seguretat entre les persones assistents. Segons format de l’espectacle serà amb distribució individual o en grups de contacte habitual.

Altres mesures i indicacions:

• Cal respectar i seguir la senyalització de les mesures. Respectant les distàncies de seguretat. Així com seguir les recomanacions i indicacions dels membres de l’organització de cada acte o espectacle.

• Cal respectar les indicacions de la capacitat màxima de l'espai d’exhibició, 40 persones.

Sobre els drets d'imatge *
De conformitat amb allò que estableixen els articles 6.1 i 11.1 de la LOPD i a l’art. 2.2 de la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la mateixa imatge, omplint aquest formulari d’inscripció autoritzes expressament a l’Ajuntament de l'Espluga de Francolí a captar, utilitzar i publicar la teva imatge, i a cedir-la a tercers amb finalitats informatives i no comercials.

Sobre les dades personals *
En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de setembre, sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, et fem coneixedor que les teves dades personals s’incorporaran en un fitxer responsabilitat de l’Ajuntament de l'Espluga de Francolí. La finalitat d'aquest fitxer és la gestió adequada de les inscripcions dels espectacles. En aquest sentit, vostè consent expressament la recollida i el tractament de les seves dades per a la finalitat esmentada. No es realitzaran cessions al marge de les obligades per llei. Pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, (Plaça de la Vila, 1 43440 de l'Espluga de Francolí) o enviar un correu electrònic a espluga@esplugadefrancoli.cat

Sobre l'anul·lació de l'activitat *
L’organització es reserva el dret de fer canvis o suspendre l’activitat per motius aliens o bé per no arribar al mínim de participants. També es reserva el dret de variar les condicions de l’activitat per raons organitzatives i de seguretat i prevenció derivades de la pandèmia de la Covid-19.