Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CONCERT: Maria del Mar Bonet

Música

  • CONCERT: Maria del Mar Bonet
  • CONCERT: Maria del Mar Bonet

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De divendres 26 de novembre 2021, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 26 de nov.
20:00 h
Finalitzat
"Nosaltres les dones" és el títol d’un poema de Edith Södergran, que Maria del Mar Bonet va musicar i enregistrar a finals dels setanta... Llegir més

"Nosaltres les dones" és el títol d’un poema de Edith Södergran, que Maria del Mar Bonet va musicar i enregistrar a finals dels setanta a l’àlbum Alenar (Sony Music, 1977). La cantantautora presenta un espectacle acompanyada de Dani Espasa al piano i a l’acordió. Plegats interpreten algunes de les poetesses i autores que formen part de la discografia i el repertori de l’extens cançoner de la mallorquina. Cançons de totes les èpoques de la trajectòria revisitades en clau de present al costat d’algunes de molt recents. Maria del Mar Bonet i Dani Espasa col·laboren a l’escena des del juliol del 2000. El pianista és un dels musics més celebrats de l’escena catalana, i ha participat en gires de la cantant al Japó, als Estats Units, a Europa i al Nord d’Àfrica. A més de d’arranjar i dirigir-ne musicalment alguns dels espectacles, ha treballat frec a frec en obres discogràfiques de Bonet - Terra Secreta (Picap, 2007), i és un acompanyant habitual de la cantant als escenaris.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.

Prevenció Covid-19

· Les portes s'obriran 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.

· Recordeu respectar les mesures Covid: guardeu distància de seguretat a les cues i les persones majors de 6 anys heu de portar obligatòriament la mascareta ben posada durant tot l'acte.

· Resta prohibit fumar, beure i menjar.

· El no compliment d'aquestes mesures pot comportar l'obligació d'abandonar el recinte.