Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concert - Betzuca

Festes, Música

  • Concert - Betzuca
  • Concert - Betzuca

Ciutat: Espluga de Francolí, L'

Lloc: Jardí de l'Hostal del Senglar

De divendres 30 de juliol 2021, 13:00 h a 15:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 30 de jul.
13:00 h
Finalitzat
A la 1 del migdia, al jardí de l’Hostal del Senglar. Concert Solidari de Festa Major* Segons la Resolució SLT/2212/2021 de 13 de juliol,... Llegir més

A la 1 del migdia, al jardí de l’Hostal del Senglar.

Concert Solidari de Festa Major

* Segons la Resolució SLT/2212/2021 de 13 de juliol, no es poden consumir ni begudes ni aliments durant els espectacles. Per tant queda anul·lada la proposta "Jo porto el meu vermut".

Amb l’actuació del grup Betzuca.

Betzuca ens ofereix un recorregut per històries i cançons ben conegudes, i per d'altres de més noves, sempre impregnades de sons d'arrel. Fa un munt d'anys que, acompanyades del violí i l'acordió, porten la música i la festa d'escenari en escenari! Un concert proper i fresc, com els glaçons del vermut. 

Aquest acte és des de fa anys un espai de solidaritat amb entitats locals que treballen per les persones més vulnerables. Durant l’acte es vendran tiquets solidaris, per recaptar fons per Càritas Parroquial.

Acte gratuït amb aforament limitat i control d’accés amb entrada digital o física. L’entrada es realitzarà per l’accés habitual a l’Hostal del Senglar. La sortida es realitzarà de manera esglaonada per la porta lateral del jardí direcció a la carretera de Poblet.

És obligatori la disposició en grups no superiors a 10 persones, respectant la distància física entre taules. Es demana no moure les cadires i taules de la seva ubicació.
--------------------------------------------------------------------------------------

Consulta tot el programa de la Festa Major: https://tuit.cat/fiStv 

--------------------------------------------------------------------------------------

Mesures i protocols COVID-19 per al públic assistent:

• Serà obligatori l’ús de mascareta durant l'acte.

* A excepció dels menors de 6 anys i persones amb dificultats respiratòries, discapacitat o dependència, segons normativa actual. Caldrà mostrar el certificat mèdic.

• Cal mantenir i respectar la distància de com a mesura de seguretat en tot moment.

• Es recomana arribar als actes i espectacles amb 30 minuts d’antelació, per facilitar l’aplicació de les gestions d’accés, aplicació de mesures i el correcte acomodament del públic.

• Cal que públic assistent s’apliqui gel hidroalcohòlic a l’entrada i a la sortida de l'espai. Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a disposició del públic.

• L’entrada i sortida de l'espai s’ha de fer de manera ordenada. Seguint en tot moment les indicacions de l’organització i recomanacions.

• A l’entrada dels actes es prendrà la temperatura corporal a les persones assistents.

• Ocupeu exclusivament l'espai assignat o indicat.

• Queda prohibit menjar o beure durant l'acte o espectacle.

• L'espai no disposa de lavabos.

• No es podrà assistir als actes o espectacles si es presenten símptomes compatibles amb la Covid-19 (febre, tos, diarrea, vòmits, nàusees, malestar general, etc.).

Accés i sortida, inscripcions i controls:

• L’accés a l'espai es farà per un espai delimitat. Cal seguir i respectar les indicacions i la senyalística en tot moment.

• L’accés a l'acte es farà sempre amb reserva o compra d’entrada prèvia. No hi haurà venda a taquilla.

• Els controls d’accés es realitzaran digitalment amb escaneig mitjançant codi QR al mòbil o amb lectura d’entrada física.

• L’entrada i sortida de l'acte serà gradual i ordenada, mitjançant les indicacions de l’organització.

• S’ha d’ocupar exclusivament l'espai assignat o indicat.

Mesures de l'espai:

• L'espai estarà degudament senyalitzat i adequat amb material higiènic per a poder seguir i preservar les mesures de seguretat en tot moment.

• En tots els actes hi haurà un responsable que vetllarà perquè les mesures se segueixin

• Tots els espais són amb aforament limitat, cal respectar-lo.

Sobre els drets d'imatge *

De conformitat amb allò que estableixen els articles 6.1 i 11.1 de la LOPD i a l’art. 2.2 de la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la mateixa imatge, omplint aquest formulari d’inscripció autoritzes expressament a l’Ajuntament de l'Espluga de Francolí a captar, utilitzar i publicar la teva imatge, i a cedir-la a tercers amb finalitats informatives i no comercials.

Sobre les dades personals *

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de setembre, sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, et fem coneixedor que les teves dades personals s’incorporaran en un fitxer responsabilitat de l’Ajuntament de l'Espluga de Francolí. La finalitat d'aquest fitxer és la gestió adequada de les inscripcions dels espectacles. En aquest sentit, vostè consent expressament la recollida i el tractament de les seves dades per a la finalitat esmentada. No es realitzaran cessions al marge de les obligades per llei. Pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, (Plaça de la Vila, 1 43440 de l'Espluga de Francolí) o enviar un correu electrònic a [email protected]

Sobre l'anul·lació de l'activitat *

L’organització es reserva el dret de fer canvis o suspendre l’activitat per motius aliens o bé per no arribar al mínim de participants. També es reserva el dret de variar les condicions de l’activitat per raons organitzatives i de seguretat i prevenció derivades de la pandèmia de la Covid-19.