Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concert - Orquestra Maravella

Concerts, Música

  • Concert  -  Orquestra Maravella

Ciutat: Espluga de Francolí, L'

Lloc: Aparcament del Pavelló del Casal (accés pel Carrer Joan Maragall)

De diumenge 1 d’agost 2021, 20:00 h a 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 1 d’ag.
20:00 h
Finalitzat
A les 8 de la tarda, a l'aparcament del Pavelló del Casal CONCERT DE L’ORQUESTRA MARAVELLA L'Orquestra Maravella està considerada com... Llegir més

A les 8 de la tarda, a l'aparcament del Pavelló del Casal

CONCERT DE L’ORQUESTRA MARAVELLA

L'Orquestra Maravella està considerada com una de les més populars del nostre país, oferint un espectacle on s’interpreten  partitures de tots els estils, des de música clàssica fins als èxits internacionals més actuals.

L’accés es realitzarà en 2 sessions horàries, segons ordre de compra de les entrades i sessió horària que consti a l’entrada.

Entrada 19.30 h
Entrada 19.45 h

Entrada i sortida: L’entrada es realitzarà per l’accés a l'aparcament del Pavelló des del carrer Joan Maragall. La sortida es realitzarà en l’ordre invers de manera esglaonada pel carrer Joan Maragall.

--------------------------------------------------------------------------------------

Consulta tot el programa de la Festa Major: https://tuit.cat/fiStv 

--------------------------------------------------------------------------------------

Mesures i protocols COVID-19 per al públic assistent:

• Serà obligatori l’ús de mascareta durant l'acte.

* A excepció dels menors de 6 anys i persones amb dificultats respiratòries, discapacitat o dependència, segons normativa actual. Caldrà mostrar el certificat mèdic.

• Cal mantenir i respectar la distància de com a mesura de seguretat en tot moment.

• Es recomana arribar als actes i espectacles amb 30 minuts d’antelació, per facilitar l’aplicació de les gestions d’accés, aplicació de mesures i el correcte acomodament del públic.

• Cal que públic assistent s’apliqui gel hidroalcohòlic a l’entrada i a la sortida de l'espai. Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a disposició del públic.

• L’entrada i sortida de l'espai s’ha de fer de manera ordenada. Seguint en tot moment les indicacions de l’organització i recomanacions.

• A l’entrada dels actes es prendrà la temperatura corporal a les persones assistents.

• Ocupeu exclusivament l'espai assignat o indicat.

• Queda prohibit menjar o beure durant l'acte o espectacle.

• L'espai no disposa de lavabos.

• No es podrà assistir als actes o espectacles si es presenten símptomes compatibles amb la Covid-19 (febre, tos, diarrea, vòmits, nàusees, malestar general, etc.).

Accés i sortida, inscripcions i controls:

• L’accés a l'espai es farà per un espai delimitat. Cal seguir i respectar les indicacions i la senyalística en tot moment.

• L’accés a l'acte es farà sempre amb reserva o compra d’entrada prèvia. No hi haurà venda a taquilla.

• Els controls d’accés es realitzaran digitalment amb escaneig mitjançant codi QR al mòbil o amb lectura d’entrada física.

• L’entrada i sortida de l'acte serà gradual i ordenada, mitjançant les indicacions de l’organització.

• S’ha d’ocupar exclusivament l'espai assignat o indicat.

Mesures de l'espai:

• L'espai estarà degudament senyalitzat i adequat amb material higiènic per a poder seguir i preservar les mesures de seguretat en tot moment.

• En tots els actes hi haurà un responsable que vetllarà perquè les mesures se segueixin

• Tots els espais són amb aforament limitat, cal respectar-lo.

Sobre els drets d'imatge *

De conformitat amb allò que estableixen els articles 6.1 i 11.1 de la LOPD i a l’art. 2.2 de la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la mateixa imatge, omplint aquest formulari d’inscripció autoritzes expressament a l’Ajuntament de l'Espluga de Francolí a captar, utilitzar i publicar la teva imatge, i a cedir-la a tercers amb finalitats informatives i no comercials.

Sobre les dades personals *

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de setembre, sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, et fem coneixedor que les teves dades personals s’incorporaran en un fitxer responsabilitat de l’Ajuntament de l'Espluga de Francolí. La finalitat d'aquest fitxer és la gestió adequada de les inscripcions dels espectacles. En aquest sentit, vostè consent expressament la recollida i el tractament de les seves dades per a la finalitat esmentada. No es realitzaran cessions al marge de les obligades per llei. Pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, (Plaça de la Vila, 1 43440 de l'Espluga de Francolí) o enviar un correu electrònic a [email protected]

Sobre l'anul·lació de l'activitat *

L’organització es reserva el dret de fer canvis o suspendre l’activitat per motius aliens o bé per no arribar al mínim de participants. També es reserva el dret de variar les condicions de l’activitat per raons organitzatives i de seguretat i prevenció derivades de la pandèmia de la Covid-19.