Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Conversando con Cecilia amb Lidia Pujol ( Barnasants 2021)

Culturals, Música

  • Conversando con Cecilia amb Lidia Pujol ( Barnasants  2021)
  • Conversando con Cecilia amb Lidia Pujol ( Barnasants  2021)
  • Conversando con Cecilia amb Lidia Pujol ( Barnasants  2021)

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza (amb distància social)

Inici: dissabte 6 de març 2021, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 6 de març
20:00 h
Finalitzat
Hora: 20 h Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 75 minuts Interpretació: Lídia Pujol (veu); Carlos Monfort (violí); Miguel Angel... Llegir més

Hora: 20 h

Lloc: Teatre Plaza 

Durada espectacle: 75 minuts

Interpretació: Lídia Pujol (veu); Carlos Monfort (violí); Miguel Angel Cordero (contrabaix i baix elèctric) ; Pau Figueras (guitarra acústica) i Marçal Ayats (violoncel)

Descripció: Les cançons de Cecilia ens conviden a silenciar els intermediaris –mediàtics, culturals, polítics, familiars o religiosos– per a preguntar-nos qui som, què pensem i quin és el nostre desig més profund. En escoltar algunes d’aquestes cançons, Lídia Pujol s’ha sentit interpel•lada per donar una resposta personal als interrogants que s’hi presenten i establir una conversa amb l’autora.

En escoltar Cecilia, Lídia Pujol s’ha sentit interpel•lada i ha volgut establir una conversa amb el projecte artístic i vital de la cantautora madrilenya. Amb la col•laboració de músics i productors, Lídia Pujol ha despullat les cançons dels arranjaments de l’època per a fer que les lletres emergeixin a la superfície i redescobrir així la profunditat amb la qual Cecilia cantava les seves inquietuds.