Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cor de Noies de l’Orfeó Català & Vilamajó

Concerts, Culturals, Música

  • Cor de Noies de l’Orfeó Català & Vilamajó

Ciutat: Barcelona

Lloc: Casino l'Aliança Poblenou

De diumenge 28 d’abril 2024, 18:30 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 28 d’abr.
18:30 h
Finalitzat
Des de l'inici, el Cor de Noies de l'Orfeó Català obre les portes a les seves cantaires a treballar un repertori exclusivament creat... Llegir més

Des de l'inici, el Cor de Noies de l'Orfeó Català obre les portes a les seves cantaires a treballar un repertori exclusivament creat per a cors de veus blanques. És una experiència molt enriquidora per a l'Escola Coral, ja que dóna l'oportunitat a les cantaires que deixen el Cor Infantil de completar la seva educació coral en un cor per a noies.

Les 42 integrants del Cor, que tenen entre 16 i 25 anys, exploren les possibilitats sonores de les seves veus amb un treball setmanal tant de formació vocal com d'assajos. La frescor, ductilitat i tendresa de les seves veus confereix un so atractiu i especial als concerts. Però el treball del Cor va més enllà de l'àmbit vocal i s'aventura amb èxit en noves experiències que exploren altres àmbits, com la incorporació d'elements escènics. Les intèrprets assumeixen aquest repte amb il·lusió i s'hi adapten amb gran versatilitat.

Esther Pinyol, arpa

Maria Mauri, piano

Cor de Noies de l’Orfeó Català (Laia Santanach, preparadora del Cor de Noies)

Ferran Albrich, Eulàlia Fantova i Ulrike Haller, professors convidats

Lluís Vilamajó, director