Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cor de Noies Plèiade - Kun mie laulan (Quan canto)

Música

  • Cor de Noies Plèiade - Kun mie laulan (Quan canto)

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Auditori Palau Falguera

De diumenge 3 d’octubre 2021, 18:30 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Les Plèiades eren 7 germanes de la mitologia grega que es van convertir en estrelles. El Cor Plèiade neix el febrer de 2014 impulsat... Llegir més

Les Plèiades eren 7 germanes de la mitologia grega que es van convertir en estrelles.

El Cor Plèiade neix el febrer de 2014 impulsat per la voluntat de Júlia Sesé de crear un cor de noies dins del marc de l'escola Societat Coral Amics de la Unió de Granollers.

Les components del Cor Plèiade són estudiants de música o joves músics professionals que assumeixen la responsabilitat de defensar música complexa en un grup molt reduït de cantants. El Cor Plèiade està especialitzat en preparar programes a capella de compositors del segle XX i XXI, tant catalans com internacionals. Va ser escollit com a cor amfitrió per a un dels concerts del Simposi Mundial de Música Coral que es va realitzar a Barcelona el juliol de 2017. 


Júlia Sesé Lara, directora i soprano

Llicenciada en direcció coral per l’ESMuC. Va completar els seus estudis amb masterclasses a Holanda amb M. Gläser i J. Van Veldhoven, a Noruega amb D. Warland, a Itàlia amb S. Carrington, a Catalunya amb H.Christophers i a Espanya amb J. Duijck. És directora assistent o directora preparadora el Cor de cambra del Palau de la Música Catalana des de setembre2017. N’ha sigut la directora titular també en dues ocasions: per a la producció Kantikipugui (2018 i 2019) i en el concert La Festa de la Música (2020). Dirigeix el Cor Bruckner Barcelona des de 2007 i el Cor Plèiade des de 2014. Ha estat membre del jurat en 5 edicions del Festival Internacional Coral de Malgrat de Mar i membre del jurat també en dues ocasions del concurs de composició La Festa de la Música.