Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Dani Karaban

Cine

  • Dani Karaban

Ciutat: Barcelona

Lloc: C/Feliu i Codina, 7

Inici: divendres 25 de juny 2021, 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 25 de juny
20:30 h
Finalitzat
#LluïsosCinema presenta DocsBarcelona DEL MES. El documental de juny es Dani Karaban de Barak Heymann (2020 - 66 min. VO en hebreu,... Llegir més

#LluïsosCinema presenta DocsBarcelona DEL MES. El documental de juny es Dani Karaban de Barak Heymann (2020 - 66 min. VO en hebreu, anglès, francès i italià, subtitulada en català. Producció: Israel i Polònia. Títol original: High Maintenance – The Life and Work of Dani Karavan).

Un viatge fascinant per la vida d’un artista irreverent i carismàtic, reconegut arreu del món per transformar l’espai públic amb instal·lacions monumentals.

“El meu art és polític. Has sentit a parlar del Guernica?”, així es presenta Dani Karavan davant la càmera. I transcorreguts uns minuts d’aquesta conversa inicial, Karavan ens regala un primer tast del seu mal geni. A punt de fer 90 anys, i famós arreu del món per transformar l’espai públic amb instal·lacions monumentals, l’artista israelià s’enfada en veure la deixadesa de les institucions per mantenir el seu llegat artístic en bon estat.