Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

DEVORIS CAUSA

Culturals

  • DEVORIS CAUSA

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Escenari del Teatre Auditori de Llinars del Vallès

Inici: divendres 29 de gener 2021, 20:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 29 de gen.
20:00 h
Finalitzat
ds. 30 de gen.
18:00 h
Finalitzat
Devoris Causa és un espectacle inclassificable, díficil... Llegir més

Devoris Causa és un espectacle inclassificable, díficil de catalogar, que balla entre diferents gèneres, que et fa riure i sorprendre't. Com tots els espectacles d'Escarlata Circus. 

“Viu l’Imaginari Escarlata que portarà un espectacle d’Escarlata Circus a Granollers, Cardedeu, Llinars del Vallès i Sant Celoni gràcies al projecte GPS”

La vida i la transformació dels aliments és l’eix principal d’una trama amb arrels verdulaires que es transformen gràcies a l’enginy d’aquests personatges, manipuladors de conceptes, d’elements i d’aliments.

Espectacle inscrit en la poesia humano-animal, circense i caníbal-verdulaire dels dos personatges centrals de la història.

A l’espectacle hi juguem, en fem ressò, els posem de manifest; fem existir per després fer desaparèixer, plorant, rient, jugant, ballant, desafiant,...

...un clam a la llibertat, a la imaginació...


60 minuts | CATALÀ

Per a majors de 14 anys

Idea i Guió: Escarlata Circus

Direcció: Jordi Aspa

Intèrprets: Jordi Aspa i Bet Miralta

Mirada exterior en moviment: Roberto Olivan


Aforament màxim 30 persones per sessió - l'espectacle es fa dins d'una carpa de circ instal·lada a l'escenari de la sala gran del TA

*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom, mail i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!