Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Documental EnFemme: Projecció i col·loqui amb la directora

Cine

  • Documental EnFemme: Projecció i col·loqui amb la directora

Ciutat: Caldes de Montbui

Lloc: Sala Noble de Can Rius

Inici: dimarts 29 de juny 2021, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Com a part de les activitats enmarcades dins el mes de l'Orgull LGTBI+, la Regidoria d'igualtat, feminisme i polítiques LGTBI+ de l'Ajuntament... Llegir més

Com a part de les activitats enmarcades dins el mes de l'Orgull LGTBI+, la Regidoria d'igualtat, feminisme i polítiques LGTBI+ de l'Ajuntament de Caldes de Montbui organitza el visionat i posteriror col·loqui amb la directora, Alba Barbé i Serra, del documental EnFemme.

*Sinopsi*

EnFemme, un petit refugi per a l’anonimat a la metròpolis de Barcelona, obre la porta al Secret: “m’agrada vestir de dona”. A poc a poc descobrirà la fluïdesa del gènere en un món vertiginós que exigeix constantment posicionar-nos.

Amb el boom d’internet surt a la llum un col·lectiu de persones que comencen a pensar-se com a “cross-dressers”. 

EnFemme revela el silenci d’una vivència que ja no es pot mantenir oculta però també la solidaritat i la importància del plaer a l’hora de construir la identitat.

Amb aquest documental, ens convertim en testimonis del naixement d’una comunitat.