Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Edu Mutante - ¿Lo importante es meterla?

Teatre

  • Edu Mutante - ¿Lo importante es meterla?
  • Edu Mutante - ¿Lo importante es meterla?

Ciutat: Esplugues de Llobregat

Lloc: L'Avenç Centre Cultural

De diumenge 14 de maig 2023, 19:00 h a 20:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
El còmic espluguí Edu Mutante, col·laborador de Radio Marca, TV3 i Canal 4 TV, presenta el seu nou xou d'imitacions, cançons i monòlegs:... Llegir més

El còmic espluguí Edu Mutante, col·laborador de Radio Marca, TV3 i Canal 4 TV, presenta el seu nou xou d'imitacions, cançons i monòlegs: "¿Lo importante es meterla?"

"Un vol ser millor persona per combatre aquest ambient de crispació que hi ha. Canviar petites coses per millorar el món, com posar la seva foto de veritat a Tinder, però arribes amb el cotxe a una rotonda i t'adones que és impossible. Així que combatrem la violència amb humor i ens preguntarem, com al futbol, ​​si: l'important és ficar-la o tot el que fas abans i després?"

En aquest monòleg, les expressions futboleres només són el punt de partida per criticar tot allò que no ens agrada, com els patinets que van per la vorera. No faltaran imitacions (unes 70), tampoc cançons (el que canta els seus mals espanta) però sobretot molt, molt, molt d'humor a granel!!!!

"¿Lo importante es meterla?" es va estrenar l'octubre del 2021 a la SALA LUZ DE GAS de Barcelona (oficina de Laporta) i va estar en cartellera fins al maig del 2022 amb entrades exhaurides en totes les funcions. Ara el podràs gaudir a L'Avenç Centre Cultural. T'ho perdràs? 

Hi haurà servei de barra durant l'espectacle.

Entrada general: 10eur

Entrada socis i sòcies: 8eur (caldrà ensenyar el carnet)