Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Efímera: Noche cañón

Altres, Teatre

  • Efímera: Noche cañón
  • Efímera: Noche cañón
  • Efímera: Noche cañón

Ciutat: Santa Perpètua de Mogoda

Lloc: CAM Bernades

Inici: dissabte 29 d’abril 2023, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 29 d’abr.
22:00 h
Finalitzat
Efímera és la nova programació d'espectacles professionals que ompliran durant tot l’any el calendari de Santa Perpètua de Mogoda amb... Llegir més

Efímera és la nova programació d'espectacles professionals que ompliran durant tot l’any el calendari de Santa Perpètua de Mogoda amb teatre, música, dansa, circ, espectacles familiars i tot allò imaginable que es pugui fer a la nova Sala Telers del Vapor, al Teatre del Centre, a CAM Bernades, a la Granja i la seva versió més fresca que omplirà el Parc Central a l'estiu.

A Noche cañón, Sofia Asencio treballa en col·laboració amb Beatriz Lobo, Jorge Nieto i Tomàs Aragay per trobar una forma pròpia de generar text dins del gènere del monòleg còmic. Una obra que interactua directament amb el públic i on es desplacen els límits de les formes arquetípiques de l’humor i la “mala uva” treballant els ritmes, els silencis, les paradoxes, els sense sentits, la sobreactuació i la fraseologia.

Espectacle co-produït per: Festival TNT, Antic Teatre i Societat Doctor Alonso amb la col·laboració: Espai nyamnyam, Festival Cintemor, Festival Russaga Escència i La Caldera.