Efímera: Spiritual Boyfriends amb Núria Guiu

Dansa

  • Efímera: Spiritual Boyfriends amb Núria Guiu
  • Efímera: Spiritual Boyfriends amb Núria Guiu
  • Efímera: Spiritual Boyfriends amb Núria Guiu

Ciutat: Santa Perpètua de Mogoda

Lloc: El Vapor (Sala Telers)

Inici: dissabte 18 de novembre 2023, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Efímera és la nova programació d'espectacles professionals que ompliran durant tot l’any el calendari de Santa Perpètua de Mogoda amb... Llegir més

Efímera és la nova programació d'espectacles professionals que ompliran durant tot l’any el calendari de Santa Perpètua de Mogoda amb teatre, música, dansa, circ, espectacles familiars i tot allò imaginable que es pugui fer a la nova Sala Telers del Vapor, al Teatre del Centre, a CAM Bernades, a la Granja i la seva versió més fresca que omplirà el Parc Central a l'estiu.

Spiritual Boyfriends és un solo/performance que indaga en la relació cos, poder i espiritualitat a través de la pràctica del ioga com a forma d’autodisciplina i biopoder. Núria Guiu s’hi aproxima amb ironia a través d’una iconografia visual que crea un pont entre els mestres indis de finals del segle XIX, els youtubers contemporanis i els Holi Festivals. A Spiritual Boyfriends, l’espiritualitat es fa carn i l’immaterial és substituït pel virtual; Internet com una nova deïtat que ens observa i sobrevola.