Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

El cel de la Jojó (Cia . Inspira teatre) - La Xarxa Molins

Familiar, Teatre

  • El cel de la Jojó (Cia . Inspira teatre) - La Xarxa Molins
  • El cel de la Jojó (Cia . Inspira teatre) - La Xarxa Molins
  • El cel de la Jojó (Cia . Inspira teatre) - La Xarxa Molins

Ciutat: Molins de Rei

Lloc: Teatre de La Peni

De diumenge 28 de gener 2024, 17:30 h a 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 28 de gen.
17:30 h
Finalitzat
La Jojó és una vaca molt sàvia perquè ha tingut una vida plena d’aventures. Així que tots els animals de la granja, quan els sorgeix... Llegir més

La Jojó és una vaca molt sàvia perquè ha tingut una vida plena d’aventures. Així que tots els animals de la granja, quan els sorgeix algun problema, acudeixen a ella per a demanar-li consells. I la Jojó, com a bona assessora i partint de les seves experiències, els ajuda. Però la Jojó, amb els anys, no només ha guanyat saviesa. També s’ha fet gran. I poc a poc ha anat perdent parts: primer la taca, llavors, la cua, les mamelles, les banyes. A partir d’aquestes pèrdues, la Jojó anirà comprenent la transformació, el pas dels anys, el cicle de la vida. Fins a desaparèixer, però deixant empremta en les coses i en els animals que han format part del seu dia a dia.