Finalitzat

EL COR CANTA: CRESCENDO

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Teatre Principal

De 04-03-2022 20:30 a 04-03-2022 22:00

Categories: Concerts, Música

Crescendo és l'evolució del cor, el creixement personal i en grup d'ençà que comença el primer assaig, fins que cantem davant el nostre... Llegir més

Crescendo és l'evolució del cor, el creixement personal i en grup d'ençà que comença el primer assaig, fins que cantem davant el nostre públic a l'auditori.

Una vivència empoderadora que emergeix de les experiències que vivim en els intensos mesos d'assaig i que esdevé tot un procés d'aprenentatge i una gran oportunitat de compartir, ser solidari i perseverar en els somnis personals i col·lectius.

REPERTORI
En aquest concert us presentem dues estrenes mundials: la "simfonia per a cordes número 8" de William Herschel, músic i astrònom que va passar a la història com a descobridor del planeta Urà, en el 1781 i la "La Lluna" de Ian Shaw, obra basada en el poema de Jacint Verdaguer i guanyadora del segon Concurs Internacional El Cor Canta de composició d'obres per a Cor i Orquestra, i culminarà amb un clam per la pau amb l'obra de Salvador Brotons, "Missa per la Pau" encarregada expressament per a nosaltres.

INTÈRPRETS
Orquestra de Cambra de Terrassa OCT48
Irene Mas, soprano
Elisenda Carrasco, Eva Martinez i Jordi Lluch, direcció

Les inscripcions estan tancades.