Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

El meravellós viatge de la Lea

Familiar

  • El meravellós viatge de la Lea
  • El meravellós viatge de la Lea

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Alegría

De diumenge 20 de febrer 2022, 17:00 h a 18:55 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 20 de febr.
17:00 h
Finalitzat
Aquest meravellós viatge és una obra de teatre? És un musical? És un concert? És un espectacle íntim que de cop et fa aixecar de la... Llegir més

Aquest meravellós viatge és una obra de teatre? És un musical? És un concert? És un espectacle íntim que de cop et fa aixecar de la cadira per cantar i ballar com si fossis en un estadi? És poesia i delicadesa, però amb humor cabareter i molt esbojarrat? És el somni d’una nena? O és la veu del món imaginari que tots tenim a dins?

El Meravellós viatge de la Lea és això i més. És un espectacle de teatre musical, un viatge que explora les motivacions de qualsevol nena i nen transitant pels seus somnis, desitjos, raonaments, inquietuds, pors i emocions. Que ens trasllada a l'univers interior i imaginari d'una nena de cinc anys, en un únic i irrepetible viatge estiuenc en caravana, amb les seves dues mares, cap a la Playa de las Langostas. Destí utòpic i fantasiós, que ens fa transcórrer i ser còmplices d'un viatge a través de les diversitats culturals i familiars.

De les llengües reals i inventades fent ús de la paraula i el cos. De les músiques i de les cançons com a fil conductor amb la veu espectacular de la nostra protagonista.

Una producció de La Banda.