Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

El pes d’un cos. Assaig general obert al públic

Culturals, Teatre

  • El pes d’un cos. Assaig general obert al públic

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza

Inici: dissabte 29 de gener 2022, 20:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 29 de gen.
20:00 h
Finalitzat
dg. 30 de gen.
19:00 h
Finalitzat
Preu: gratuït Lloc: Teatre Plaza Durada: 100 minutsText i direcció: Victoria SzpunbergInterpretació: Laia Marull, Quim Àvila, Carles... Llegir més

Preu: gratuït

Lloc: Teatre Plaza

Durada: 100 minuts

Text i direcció: Victoria Szpunberg

Interpretació: Laia Marull, Quim Àvila, Carles Pedragosa i Sabina Witt

Composició musical: Carles Pedragosa i Sabina Witt

Coproducció: TNC, CDN i Velvet Events

Col•laboració: Teatre Plaza

Fer-se càrrec d’un cos que ja no funciona de manera autònoma i no tenir els recursos bàsics per fer-ho pot convertir-se en un malson. Una letargia que molta gent viu en solitud.

Una obra que aborda el tema de l’envelliment en la nostra societat actual.

Descripció: Una filla ha de cuidar del seu pare qui, després de patir un ictus, viu un procés de deteriorament físic i mental que el converteix en un ésser totalment depenent.

La manca de recursos econòmics propis i la precarietat que viuen les administracions públiques provoca que la situació entri en una mena d’espiral de caiguda lliure. La manutenció del pare fa que la filla hagi de vendre-ho tot, desposseir-se de tot allò que ha heretat, i entrar en una mena de deliri imparable.

El pare, que havia representat un gran pilar (emocional i ideològic) per a la filla, s’ha convertit en el paradigma de la fragilitat, algú que té al•lucinacions i que no pot fer les necessitats bàsiques de forma autònoma.

Només l’arribada d’un àngel, conductor d’una ambulància i zelador, pot treure’ls de l’abisme.