Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

El pes d’un cos. Assaig general obert al públic

Cultural, Theater

  • El pes d’un cos. Assaig general obert al públic

City: Castelldefels

Place: Teatre Plaza

Start: Saturday 29 January 2022, 20:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 29 Jan
20:00 h
Finished
Sun 30 Jan
19:00 h
Finished
Preu: gratuït Lloc: Teatre Plaza Durada: 100 minutsText i direcció: Victoria SzpunbergInterpretació: Laia Marull, Quim Àvila, Carles... Read more

Preu: gratuït

Lloc: Teatre Plaza

Durada: 100 minuts

Text i direcció: Victoria Szpunberg

Interpretació: Laia Marull, Quim Àvila, Carles Pedragosa i Sabina Witt

Composició musical: Carles Pedragosa i Sabina Witt

Coproducció: TNC, CDN i Velvet Events

Col•laboració: Teatre Plaza

Fer-se càrrec d’un cos que ja no funciona de manera autònoma i no tenir els recursos bàsics per fer-ho pot convertir-se en un malson. Una letargia que molta gent viu en solitud.

Una obra que aborda el tema de l’envelliment en la nostra societat actual.

Descripció: Una filla ha de cuidar del seu pare qui, després de patir un ictus, viu un procés de deteriorament físic i mental que el converteix en un ésser totalment depenent.

La manca de recursos econòmics propis i la precarietat que viuen les administracions públiques provoca que la situació entri en una mena d’espiral de caiguda lliure. La manutenció del pare fa que la filla hagi de vendre-ho tot, desposseir-se de tot allò que ha heretat, i entrar en una mena de deliri imparable.

El pare, que havia representat un gran pilar (emocional i ideològic) per a la filla, s’ha convertit en el paradigma de la fragilitat, algú que té al•lucinacions i que no pot fer les necessitats bàsiques de forma autònoma.

Només l’arribada d’un àngel, conductor d’una ambulància i zelador, pot treure’ls de l’abisme.