Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

El regust d'un record - Companyia La Fal·lera

Teatre

  • El regust d'un record - Companyia La Fal·lera
  • El regust d'un record - Companyia La Fal·lera
  • El regust d'un record - Companyia La Fal·lera

Ciutat: Espluga de Francolí, L'

Lloc: Casal de l'Espluga de Francolí

De diumenge 4 d’abril 2021, 19:00 h a 20:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 4 d’abr.
19:00 h
Finalitzat
SINOPSIQui som? Qui hem sigut? Qui serem? Són preguntes tots ens plantegem a la vida. La nostra identitat és real? Som el nostre ego,... Llegir més

SINOPSI
Qui som? Qui hem sigut? Qui serem? Són preguntes tots ens plantegem a la vida. La nostra identitat és real? Som el nostre ego, un ego construït arrel de l’educació que rebem, la cultura en què vivim, la gent que coneixem, el que veiem al cine i a la televisió. Però quina és la nostra veritable essència? La nostra essència es troba enterrada sota aquest ego que hem anat construint. Si aconseguíssim trobar aquesta essència tindríem una altra identitat? Totes aquestes preguntes li plouen a l’Ovidi, el nostre protagonista, que s’ha vist alliberat d’aquest ego però que té el risc de tornar a dibuixar una identitat incoherent a la seva pròpia essència. En l’obra tractem aquest dilema i la gran responsabilitat que té l’Ingrid, la dona de l’Ovidi, de reconstruir aquesta identitat i poder-ho fer al seu gust... És moral? És irresponsable?


Programa de mà: https://ja.cat/Nx1nc

Fitxa de l'espectacle:
Públic:
Per a tots els públics
Idioma: Català
Durada: 1h i 15 minuts

Autor: Albert Casanovas Llort
Direcció: Mònica Rincón
Actors: Ernest Feliu, Soraya Àvila i David Medina
Escenografia: Maria Garcia
Tècnic de llums i so: Dídac Mariné
Composicions musicals: Jordi Ferran i Marcel Pascual


Mesures i protocols COVID-19 per al públic assistent:

• Serà obligatori l’ús de mascareta a tot l’equipament del Teatre del Casal, també dins la sala, durant els espectacles i concerts.

* A excepció dels menors de 6 anys i persones amb dificultats respiratòries, discapacitat o dependència, segons normativa actual. Caldrà mostrar el certificat mèdic.

• Cal mantenir i respectar la distància de seguretat en tot moment.

• Es recomana arribar a l’espectacle amb 30 minuts d’antelació, per facilitar l’aplicació de les gestions d’accés, aplicació de mesures i el correcte acomodament del públic.

• Cal que públic assistent s’apliqui gel hidroalcohòlic a l’entrada i a la sortida de l’equipament. Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a disposició del públic.

• L’entrada i sortida de la sala s’ha de fer de manera ordenada. Seguint en tot moment les indicacions de la senyalística de l’equipament, de l’organització i recomanacions de megafonia.

• A l’entrada dels espectacles es prendrà la temperatura corporal a les persones assistents.

• Ocupeu exclusivament la butaca assignada. Quedarà prohibit ocupar espais expressament senyalitzats com a inhàbils.

• Queda prohibit menjar o beure a l’interior de la sala.

• Es pot anar als lavabos respectant-ne la capacitat màxima i la distància de seguretat.

• No es podrà assistir als espectacles si es presenten símptomes compatibles amb la Covid-19 (febre, tos, diarrea, vòmits, nàusees, malestar general, etc.).


Accés i sortida del teatre, inscripcions i controls:

• L’accés al Teatre del Casal es farà per la Plaça Montserrat Canals, utilitzant el vestíbul, amb dues portes i espais diferenciats d’entrada i sortida, i no permeables. Cal seguir i respectar les indicacions i la senyalística en tot moment. 

• L’accés als espectacles es farà sempre amb inscripció prèvia, prioritzant la venda en línia. Excepcionalment amb sistema d’inscripció manual. Amb sistema de preassignació o assignació en l’acomodament. 

• Els controls d’accés es realitzaran digitalment: escaneig mitjançant codi QR o sistema similar. Excepcionalment es pot realitzar amb entrada física. Amb sistema de preassignació o assignació en l’acomodament.

• S’indicarà el protocol d’entrada dels espectacles, que haurà de ser gradual i ordenat, mitjançant l’organització, les indicacions i senyals (itineraris), també s’anunciarà pel servei de megafonia.

• S’ha d’ocupar exclusivament la butaca assignada. Quedarà prohibit ocupar espais expressament senyalitzats com a inhàbils.

• S’indicarà el protocol de sortida dels espectacles, que haurà de ser gradual i ordenat, mitjançant l’organització, les indicacions i senyals (itineraris) i s’anunciarà pel servei de megafonia.


Mesures de l’equipament:

• Els espais de l’equipament estaran degudament senyalitzats i adequats amb material higiènic per a poder seguir i preservar les mesures de seguretat en tot moment.

• En tots els actes hi haurà un responsable que vetllarà perquè les mesures se segueixin, essent revisades abans de cada espectacle.

• L’equipament comptarà amb seients inhàbils per preservar la distància de seguretat entre les persones assistents. Segons format de l’espectacle serà amb distribució individual o en grups de contacte habitual.


Altres mesures i indicacions:

• L’equipament del Teatre del Casal serà desinfectat, abans de cada actuació.

• Cal respectar i seguir la senyalització de les mesures. Respectant les distàncies de seguretat. Així com seguir les recomanacions i indicacions dels membres de l’organització de cada acte o espectacle.

• Cal respectar les indicacions de la capacitat màxima de la sala d’exhibició i dels lavabos.

• Es realitzaran, abans i després de la representació, avisos que anunciïn i recordin les mesures i protocols, així com avisos que indiquin el procés de sortida esglaonada del públic de la sala d’exhibició.

• Els organitzadors, tècnics, actors, actrius, cantants, personal de sala hauran de seguir les mesures i protocols indicats anteriorment i els específics per a cada una dels seus àmbits laborals.

El Teatre del Casal de l'Espluga de Francolí, és un espai de cultura responsable, reconegut per la Generalitat de Catalunya.


Sobre els drets d'imatge *
De conformitat amb allò que estableixen els articles 6.1 i 11.1 de la LOPD i a l’art. 2.2 de la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la mateixa imatge, omplint aquest formulari d’inscripció autoritzes expressament a l’Ajuntament de l'Espluga de Francolí a captar, utilitzar i publicar la teva imatge, i a cedir-la a tercers amb finalitats informatives i no comercials.

Sobre les dades personals *
En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de setembre, sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, et fem coneixedor que les teves dades personals s’incorporaran en un fitxer responsabilitat de l’Ajuntament de l'Espluga de Francolí. La finalitat d'aquest fitxer és la gestió adequada de les inscripcions dels espectacles. En aquest sentit, vostè consent expressament la recollida i el tractament de les seves dades per a la finalitat esmentada. No es realitzaran cessions al marge de les obligades per llei. Pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, (Plaça de la Vila, 1 43440 de l'Espluga de Francolí) o enviar un correu electrònic a [email protected]

Sobre l'anul·lació de l'activitat *
L’organització es reserva el dret de fer canvis o suspendre l’activitat per motius aliens o bé per no arribar al mínim de participants. També es reserva el dret de variar les condicions de l’activitat per raons organitzatives i de seguretat i prevenció derivades de la pandèmia de la Covid-19.