Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

El Safir Blau - Pis compartit

Familiar, Teatre

  • El Safir Blau - Pis compartit

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De diumenge 29 de maig 2022, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 29 de maig
18:00 h
Finalitzat
Escola de Teatre de l'Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze Presentació de les obres del curs 2021-22Grup T1 dimarts El Safir Blau Dues... Llegir més

Escola de Teatre de l'Espai d'Arts Escèniques de Sant Quirze 

Presentació de les obres del curs 2021-22

Grup T1 dimarts El Safir Blau 

  • Dues germanes busquen un regal d’aniversari per la seva mare i en troben un de perfecte: un safir blau. La llegenda diu que el Rei Artús i el mag Merlí van crear cinc safirs màgics que els permetien viatjar en el temps. Eren tan poderosos que els van haver d’amagar en diferents èpoques de la història perquè no caiguessin en mans enemigues. Serà aquest un dels safirs màgics?

Grup T2 dimarts Pis compartit

  • La convivència mai és fàcil, i menys a un pis d'estudiants. Els canvis d'interessos, preferències i motivacions acaben sent un element més d'aquest còctel Molotov. Amb una acció constant, aquest grup de joves faran que al pis no hi hagi ni un sol moment de descans. 
    T'animes a venir-hi? Ens veiem al carrer Paradís, núm. 69, 4t C.

Per responsabilitat, agafeu només les entrades que hagueu de fer servir. A l'acabar l'espectacle es farà taquilla inversa.