Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ELS COLORS DEL MAR

Música

  • ELS COLORS DEL MAR

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Ronda Sant Antoni, 19

Inici: diumenge 20 d’octubre 2019, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 20 d’oct.
19:00 h
Finalitzat
A la Mediterrània, entre peixos i algues marines, s’hi amaguen músiques i cançons. Captivats per la seva bellesa, Eduard Iniesta i... Llegir més

A la Mediterrània, entre peixos i algues marines, s’hi amaguen músiques i cançons. Captivats per la seva bellesa, Eduard Iniesta i Piti Español van idear Els Colors del Mar, un espectacle que, com una gota d’aigua salada, no sap què són les fronteres, sinó que esclata contra la costa en forma d’onades amb ganes de descobrir món.

L’abast de les aigües mediterrànies és tan gran com la imaginació de petits i grans que somien en un món millor. L’espectacle es desenvolupa a través de peces que interessen a infants i adults, històries escrites amb delicadesa i que es transmeten de la mà d’una banda de músics i un cor de veus blanques.

Fitxa artística

VEUS - Cor Infantil Amics de la Unió

Veu: Gemma Humet

Director: Josep Vila Jover

Composició i arranjaments musical: Eduard Iniesta

Textos: Piti Español


80 minuts
Català
Anticipada: 10€ / Taquilla 12€
Espectacle inclòs a l'abonament de MÚSICA i a l'abonament de TOT

Sopar del mar a la taula un cop acabat l'espectacle al hall del TA. Preu 12€. Compra'l a la web del TA. Aforament molt reduït.