Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ELS DIES DE LA REVOLTA FELIÇ

Teatre

  • ELS DIES DE LA REVOLTA FELIÇ

Ciutat: Blanes

Lloc: Teatre de Blanes

De dissabte 1 d’abril 2023, 21:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Amb motiu de la celebració dels cent anys del naixement i dels cinquanta de la mort del poeta Gabriel Ferrater, l’actor Jaume Madaula,... Llegir més

Amb motiu de la celebració dels cent anys del naixement i dels cinquanta de la mort del poeta Gabriel Ferrater, l’actor Jaume Madaula, la músic i poetessa Anna Tobies i el poeta tortosí Albert Roig en fan una evocació i un recital.

La vida i la figura de Gabriel Ferrater són ara una llegenda. Els dies de la revolta feliç ens el fan present. La seva poesia ens recorda a les figures més rellevants de la poesia del segle XX. Una vida apassionada i intel·ligència, sensibilitat i gosadia, van determinar el seu procés creatiu. Durant els anys 60 del segle passat, Ferreter, que escrivia i parlava perfectament cinc llengües, va modernitzar i revolucionar la poesia catalana.