Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Els Pastorets d'Ulldecona

Teatre

  • Els Pastorets d'Ulldecona
Exhaurides

Ciutat: Ulldecona

Lloc: Carrer Major, 147, 43550

Inici: diumenge 15 de desembre 2019, 18:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 15 de des.
18:00 h
Finalitzat
dg. 22 de des.
18:00 h
Finalitzat
dg. 29 de des.
18:00 h
Finalitzat
L'any 1981 vàrem posar en marxa per primer cop aquest espectacle dedicat principalment a la mainada i que pertany al Costumari Català... Llegir més

L'any 1981 vàrem posar en marxa per primer cop aquest espectacle dedicat principalment a la mainada i que pertany al Costumari Català de les festes del Nadal.
Al voltant de 50 adults, nois i noies estan d'alt de l'escenari per oferir el fruit del seu treball i sacrifici durant els darrers mesos. Aquets actors i actrius inverteixen el seu temps d'oci en preparar l'espectacle i mantenir així viva la flama dels pastorets d'Ulldecona  amb el muntatge, equips de llum, so i efectes especials de la Passió. En els darrers anys aquest espectacle nadalenc ha incrementat molt el nombre d'espectadors, aquest fet ens ha consolidat com l'espectacle infantil de referència de les vacances nadalenques.