Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ELS SECUNDARIS. Cia Els Pirates Teatre

Familiar, Teatre

  • ELS SECUNDARIS. Cia Els Pirates Teatre
  • ELS SECUNDARIS. Cia Els Pirates Teatre
  • ELS SECUNDARIS. Cia Els Pirates Teatre

Ciutat: Molins de Rei

Lloc: Foment-Mitja platea

De diumenge 8 d’octubre 2023, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 8 d’oct.
18:00 h
Finalitzat
Aquesta és la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen, entre cametes d’un teatre, el neguit abans d’estrenar.... Llegir més

Aquesta és la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen, entre cametes d’un teatre, el neguit abans d’estrenar. Anirà bé o no anirà bé l’estrena? En un embat de vivències hilarants ells dos faran el possible perquè sigui així.

Inspirada en els espectacles populars del Paral·lel de principis del segle XX, Els secundaris barreja peces teatrals còmiques i de vodevil de l’època per fer un homenatge als professionals que hi ha darrere les grans produccions, i en concret a tots aquells actors i actrius que han format part de la nostra història i que han estat oblidats. Dels del passat, dels del present i dels del futur… perquè tot plegat ha canviat gaire?