Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ELS SECUNDARIS. Cia Els Pirates Teatre

Familiar, Theater

  • ELS SECUNDARIS. Cia Els Pirates Teatre
  • ELS SECUNDARIS. Cia Els Pirates Teatre
  • ELS SECUNDARIS. Cia Els Pirates Teatre

City: Molins de Rei

Place: Foment-Mitja platea

From Sunday 8 October 2023, 18:00 h to 19:30 h

See description of the event
Sun 8 Oct
18:00 h
Finished
Aquesta és la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen, entre cametes d’un teatre, el neguit abans d’estrenar.... Read more

Aquesta és la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen, entre cametes d’un teatre, el neguit abans d’estrenar. Anirà bé o no anirà bé l’estrena? En un embat de vivències hilarants ells dos faran el possible perquè sigui així.

Inspirada en els espectacles populars del Paral·lel de principis del segle XX, Els secundaris barreja peces teatrals còmiques i de vodevil de l’època per fer un homenatge als professionals que hi ha darrere les grans produccions, i en concret a tots aquells actors i actrius que han format part de la nostra història i que han estat oblidats. Dels del passat, dels del present i dels del futur… perquè tot plegat ha canviat gaire?