Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Enrique Heredia Quartet - Tribute to Charlie Parker

Concerts, Música

  • Enrique Heredia Quartet - Tribute to Charlie Parker

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

De divendres 22 d’abril 2022, 20:30 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
L'any 2020 es va commemorar el centenari d'una de les figures més importants del jazz: Charlie "Bird" Parker, un dels millors saxofonistes... Llegir més

L'any 2020 es va commemorar el centenari d'una de les figures més importants del jazz: Charlie "Bird" Parker, un dels millors saxofonistes de tots els temps i figura clau en el desenvolupament del Bebop. Parker va canviar el rumb del jazz a partir dels anys quaranta, de la mateixa manera que Louis Armstrong ho va fer als anys vint, irradiant la seva influència a generacions futures de músics a partir d'aleshores, fos quin fos l'instrument que toquessin. Les complexes concepcions melòdiques, harmòniques i rítmiques del Bebop proposades per Parker, han servit, amb el pas dels anys, per fer evolucionar el jazz cap a formes cada vegada més rupturistes.

Tenint Parker al cap, el bateria Enrique Heredia ha volgut retre un tribut al pare del Bebop acompanyat de quatre músics d'excel·lent categoria de l'escena jazzística catalana: Guim Garcia Balasch al saxo alt, Gerard Nieto al piano i Pere Loewe al contrabaix. El projecte es va estrenar el setembre passat a les XIX Jornades de Jazz de Rubí. 


Enrique Heredia bateria

Guim Garcia Balasch, saxo alt

Gerard Nieto, piano

Pere Loewe, contrabaix