Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Erma

Teatre

  • Erma

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Can Massallera

De diumenge 22 de maig 2022, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 22 de maig
19:00 h
Finalitzat
El Col·lectiu Teatral Tripijoc representa «Erma», una de les tres obres que formen part de la trilogia lorquiana. L’obra ens presenta... Llegir més

El Col·lectiu Teatral Tripijoc representa «Erma», una de les tres obres que formen part de la trilogia lorquiana.

L’obra ens presenta la infertilitat d'una dona que desitja tenir un fill per damunt de tot i d'un marit al que les feines del camp ja l’omplen prou com per pensar en tenir-ne. Com afronten cada un d'ells el pas deis anys amb aquesta situació és el que ens aporta a reviure situacions vigents avui en dia.

El muntatge compta amb un ampli repertori i un fort component musical, creat per a aquest text en català que s'ha cuidat al màxim, com correspon a tot un espectacle de Festa Major.

Autor: Federico García Lorca / Traducció (1974): Àlvar d'Orriols / Direcció: Ignasi Jordana / Música: Paul Parera / Col·labora: Escola Municipal de Música Blai Net i Coral Renaixença