Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Escape Room 'Pastorets'

Familiar

  • Escape Room 'Pastorets'

Ciutat: Agramunt

Lloc: Plaça del Mercat

De divendres 8 de desembre 2023, 11:00 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
L’Escape Room Pastorets convertirà els pastorets en els personatges dels Pastorets de Folch i Torres. Els grups participants hauran... Llegir més

L’Escape Room Pastorets convertirà els pastorets en els personatges dels Pastorets de Folch i Torres. Els grups participants hauran de superar proves i enigmes ajudant al Lluquet i al Rovelló. Però caldrà vigilar perquè el dimoni pot aparèixer en qualsevol moment…

Com ho farem?


Caldrà cercar geolocalitzacions amb una app mòbil i respondre preguntes de la temàtica dels Pastorets, recorrent carrers del centre històric d'Agramunt.

També caldrà resoldre proves físiques de forma cooperativa entre l’equip.

Cada equip, quan superi una prova, aconseguirà una peça de Pastoret del Rovelló (amb una cartilla en DINA5, aconseguirà un adhesiu on s’anirà construint)

Equips

Els equips poden estar integrats per 4 - 6 persones i s'ha de fer un única inscripció per equip. En el cas dels menors de 12 anys, caldrà que vagin acompanyats per un adult.