Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

28a MOSTRA DE TEATRE A VALLDOREIX "Espais en blanc" amb El Cercle

Culturals, Teatre

  • 28a MOSTRA DE TEATRE A VALLDOREIX "Espais en blanc" amb El Cercle
  • 28a MOSTRA DE TEATRE A VALLDOREIX "Espais en blanc" amb El Cercle

Ciutat: Sant Cugat del Vallès

Lloc: Nau de Cultura - EMD Valldoreix

Inici: diumenge 13 de novembre 2022, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 13 de nov.
19:00 h
Finalitzat
28a MOSTRA DE TEATRE A VALLDOREIX“ESPAIS EN BLANC” de Marcenia Baqués amb El Cercle Obra curta que en forma de “flaixos”, pel·lícula... Llegir més

28a MOSTRA DE TEATRE A VALLDOREIX

“ESPAIS EN BLANC” de Marcenia Baqués amb El Cercle

Obra curta que en forma de “flaixos”, pel·lícula o capítols intermitents, pretén mostrar o reflectir la situació, especialment sentimental i personal, de tres amigues madures que es reuneixen en un bar de copes de moda per passar una estona agradable i parlar de les seves coses. Però els diàlegs reflecteixen moltes més coses que tres dones amb ganes de passar-ho bé i oblidar les vicissituds diàries. Ens parlen de la seva solitud, tristeses, frustracions, pors i especialment de moltes formes de la violència que reben dels seus homes. Sobretot del maltractament físic que pateix una d’elles. L’alcohol, com a catalitzador o potenciador del perill, també juga un paper important en aquestes trobades i en les seves “possibles” equivocacions sentimentals.

Molta tristesa, moltes frustracions, molta soledat... I enmig, i de tota mena, molta violència soterrada. Coses que no es diuen, que s’amaguen... Els espais en blanc són aquests i els de tres amigues que volen parlar-ne.

Intèrprets:

   · Silvia Serra com Anna

   · Montse Gasch com Eva

   · Ana Mateu com Lluïsa

Escrita i dirigida per Marcenia Baqués

Ajudant de direcció: Arturo Marichalar


Preu entrada: 5 euros

Organitza: Consell de Teatre i EMD Valldoreix