Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

28a MOSTRA DE TEATRE A VALLDOREIX "Espais en blanc" amb El Cercle

Cultural, Theater

  • 28a MOSTRA DE TEATRE A VALLDOREIX "Espais en blanc" amb El Cercle
  • 28a MOSTRA DE TEATRE A VALLDOREIX "Espais en blanc" amb El Cercle

City: Sant Cugat del Vallès

Place: Nau de Cultura - EMD Valldoreix

Start: Sunday 13 November 2022, 19:00 h

See description of the event
Sun 13 Nov
19:00 h
Finished
28a MOSTRA DE TEATRE A VALLDOREIX“ESPAIS EN BLANC” de Marcenia Baqués amb El Cercle Obra curta que en forma de “flaixos”, pel·lícula... Read more

28a MOSTRA DE TEATRE A VALLDOREIX

“ESPAIS EN BLANC” de Marcenia Baqués amb El Cercle

Obra curta que en forma de “flaixos”, pel·lícula o capítols intermitents, pretén mostrar o reflectir la situació, especialment sentimental i personal, de tres amigues madures que es reuneixen en un bar de copes de moda per passar una estona agradable i parlar de les seves coses. Però els diàlegs reflecteixen moltes més coses que tres dones amb ganes de passar-ho bé i oblidar les vicissituds diàries. Ens parlen de la seva solitud, tristeses, frustracions, pors i especialment de moltes formes de la violència que reben dels seus homes. Sobretot del maltractament físic que pateix una d’elles. L’alcohol, com a catalitzador o potenciador del perill, també juga un paper important en aquestes trobades i en les seves “possibles” equivocacions sentimentals.

Molta tristesa, moltes frustracions, molta soledat... I enmig, i de tota mena, molta violència soterrada. Coses que no es diuen, que s’amaguen... Els espais en blanc són aquests i els de tres amigues que volen parlar-ne.

Intèrprets:

   · Silvia Serra com Anna

   · Montse Gasch com Eva

   · Ana Mateu com Lluïsa

Escrita i dirigida per Marcenia Baqués

Ajudant de direcció: Arturo Marichalar


Preu entrada: 5 euros

Organitza: Consell de Teatre i EMD Valldoreix