Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Estrena dels vestits nous dels gegants de l'Agrupació Cultural Folklòrica

Culturals

  • Estrena dels vestits nous dels gegants de l'Agrupació Cultural Folklòrica

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Plaça Lluís Companys

De dissabte 2 d’octubre 2021, 20:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 2 d’oct.
20:00 h
Finalitzat
En Jordi, la Montserrat, en Llorenç i la Laia, renoven el seu vestuari en un espectacle que porta per nom ''L'Aplec''.Amb disseny de... Llegir més

En Jordi, la Montserrat, en Llorenç i la Laia, renoven el seu vestuari en un espectacle que porta per nom ''L'Aplec''.

Amb disseny de Marc Udina, i confecció de Goretti Puente i Marc Udina, els quatre gegants de l'Agrupació Cultural Folklòrica de Sant Feliu estrenaran vestits nous tot situant-los en una parella de pagesos i una altre de burgesos del Sant Feliu de finals del segle XIX.


Amb espectacle dirigit per Arnau Gomis i amb l'acompanyament musical dels Ministrils, els gegants cobraran vida on juntament amb l'Esbart Dansaire ens endinsarem al Sant Feliu de finals del segle XIX. Juntament amb les diferents figures del Seguici de la ciutat, donarem la benvinguda als renovats Jordi, Montserrat, Llorenç i Laia. No et pots perdre el gran canvi!