Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

F. COMBINADA CIA PERE IV + ALES TEATRE

Teatre

  • F. COMBINADA  CIA PERE IV + ALES TEATRE
  • F. COMBINADA  CIA PERE IV + ALES TEATRE

Ciutat: Barcelona

Lloc: Recinte Fabra i Coats (Espai Bota 1)

De dissabte 10 de juny 2023, 10:45 h a 11:20 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 10 de juny
10:45 h
Finalitzat
CIA PERE IV.Jack i Algernon tenen una doble vida. El primer s’ha inventat un germà anomenat Ernest per escapar-se a la ciutat quan... Llegir més

CIA PERE IV.

Jack i Algernon tenen una doble vida. El primer s’ha inventat un germà anomenat Ernest per escapar-se a la ciutat quan està en el camp. El segon, un amic amb molt poca salut, en Bunbury, que ha d’anar a visitar-lo quan es posa malalt. Un dia Algernon, aprofitant que Jack està a la ciutat, decideix fer-se passar per Ernest, el germà del Jack... La importancia de llamarse Ernesto.

ALES TEATRE

Felicità reflexiona sobre què és la Felicitat i què és el que ens venen i quina part volem creure? Aquest és l’argument sobre el qual gira l’espectacle que plantegen uns joves adolescents dalt de l’escenari on volen fer reflexionar als espectadors.