Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

FAACCC - Taller Gradients

Culturals

  • FAACCC - Taller Gradients

Ciutat: Barcelona

Lloc: Fabra i Coats

De dijous 13 de maig 2021, 10:30 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 13 de maig
10:30 h
Finalitzat
Marta Ricart Masip Taller que introdueix als i les participants cap a un canvi de perspectiva necessari per a la realització de propostes... Llegir més

Marta Ricart Masip

Taller que introdueix als i les participants cap a un canvi de perspectiva necessari per a la realització de propostes creatives amb les persones i els llocs. El taller apropa a tothom qui hi particpi al desenvolupament de propostes creatives que vagin més enllà de la lògica del projecte o de l'acció. Gradients obre un camp de treball complex i reflexiu que, focalitzat en la riquesa dels processos de creació, s'orienta a partir de les direccions, els ritmes i els moviments (entre altres aspectes). A partir d'uns eixos d'orientació, entrarem a comprendre les múltiples qualitats que emergeixen d'un mode de fer que tenint en compte l'acció i la noacció, la visibilitat i la invisibilitat, es basa més en sentir que en mirar.