Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

FAACCC - Taller Ikigai

Culturals

  • FAACCC - Taller Ikigai

Ciutat: Barcelona

Lloc: Fabra i Coats

De dijous 13 de maig 2021, 10:30 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 13 de maig
10:30 h
Finalitzat
INCA, HOP i Pro Progressione IKIGAI és un taller que connecta la intervenció urbana i la narrativa multimèdia. És una oportunitat per... Llegir més

INCA, HOP i Pro Progressione

IKIGAI és un taller que connecta la intervenció urbana i la narrativa multimèdia. És una oportunitat per a fer servir les arts performatives i eines digitals per realitzar una exploració i una cartografia urbana. És una manera per crear nous recorreguts i viure al barri des d'altres perspectives. És narrativa i acció, joc i reflexió perquè cada participant construeixi un mapa interactiu que inclogui àudio, textos, imatges, vídeos i contempli la possibilitat de trobar-se, al llarg del camí, amb alguna performance en viu.

En la cultura japonesa la paraula IKIGAI defineix la raó de ser de cada individu. També s'usa per indicar la font del valor de la vida o de les coses que fan que la pròpia vida valgui la pena. IKIGAI es refereix tant al present com a la projecció futura: tenir una meta, un objectiu, un projecte que pot ser font de felicitat. Creiem que aquest concepte es pot estendre a la ciutat com a organisme vivent. Quin és l’IKIGAI d'un barri?