Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Ferran Orriols al Festival Altaveu

Concerts

  • Ferran Orriols al Festival Altaveu

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Cal Ninyo

De divendres 8 de setembre 2023, 21:30 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 8 de set.
21:30 h
Finalitzat
Després d'una dècada d'èxits amb el grup Nyandú (guanyadors del Premi Sona9 d'Enderrock a l'any 2011), entroncant disc amb concerts... Llegir més

Després d'una dècada d'èxits amb el grup Nyandú (guanyadors del Premi Sona9 d'Enderrock a l'any 2011), entroncant disc amb concerts i concerts amb disc, el trio de La Torre d'Oristà va anunciar una aturada indefinida, moment en el qual Ferran Orriols va decidir donar sortida a una necessitat que venia creixent al seu interior des de feia temps: publicar el seu primer àlbum en solitari. 

"PLATA", el seu disc de debut publicat a l'abril d'aquest any, ha estat gravat a casa seva. Assumint tot sol la producció, Ferran ha creat un treball sensacional, amb una col·lecció de cançons despullades de tot artifici tècnic i líric, deixant tot el protagonisme a la seva veu, a instruments com el sitar, la mandolina, el banjo, la guitalele, alguns teclats vintage, a més del baix, la guitarra acústica i espanyola, guitarra espanyola i, fins i tot, a l'acompanyament de La Coral de La Torre d'Oristà en dues cançons (gravades a l'església del poble).


Més informació a: http://festivalaltaveu.cat/


Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat

Festival de descobertes