Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Festival Sacseig - Siyahamba + Germinare + Felicità

Teatre

  • Festival Sacseig - Siyahamba + Germinare + Felicità

Ciutat: Barcelona

Lloc: Can Felipa

De divendres 12 de maig 2023, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 12 de maig
20:00 h
Finalitzat
La segona jornada del Festival Sacseig arriba de la mà de tres companyies: Frec a Frec, Ales de Teatre i Crisàlida. Frec a Frec ens... Llegir més

La segona jornada del Festival Sacseig arriba de la mà de tres companyies: Frec a Frec, Ales de Teatre i Crisàlida.

Frec a Frec ens porta Siyahamba, una proposta construïda amb persones refugiades per reflexionar sobre què és el que fan, pensen, senten i el que els agradaria que passés. Prèviament les companyies Ales de Teatre i Crisàlida, del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, representaran la performance Felicità i un tastet de l’obra Germinare, que reflexionen sobre la felicitat i el pas del temps i són totes dues de creació col·lectiva.


Aquest espectacle s'emmarca en el Festival Sacseig, la nova proposta d’arts escèniques per a la inclusió social de la mà de l’Obra Social de Sant Joan de Déu i uTOpia. Podreu conèixer les diferents propostes del Festival Sacseig del 11 al 14 de maig a diferents espais de Barcelona.