Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Festival TrèvoLH: Taller de Màgia en família

Teatre

  • Festival TrèvoLH: Taller de Màgia en família

Ciutat: Hospitalet de Llobregat, L'

Lloc: Centre Cultural Sanfeliu - L'Hospitalet

De dissabte 23 d’octubre 2021, 11:00 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 23 d’oct.
11:00 h
Finalitzat
Taller teòric pràctic en què es presenten conceptes bàsics de la màgia, s’inicia en el maneig de les cartes i pretén assolir la capacitat... Llegir més

Taller teòric pràctic en què es presenten conceptes bàsics de la màgia, s’inicia en el maneig de les cartes i pretén assolir la capacitat d'executar una breu rutina de màgia en família.

El taller es compon de la realització d’un petit espectacle, l’explicació dels efectes que el componen i la presentació d’un efecte per cada parella participant.

Taller en català i castellà. Durada: 2 h.

Cal participar en parelles formades per un adult i un infant. Edat recomanada a partir de 8 anys. Apunts i material necessari inclòs en el preu.

Docents: Membres de la companyia "Un mago en tu vida" i professors dels cursos desenvolupats per l’Associació a l’Escola de màgia de l’Hospitalet - MagiaLH.

Per accedir al taller és necessari superar les mesures de seguretat i prevenció per fer front a la COVID-19.